PlăteșteContul meu
Wish ListConținutul Coșului

Condiții de utilizare

Termeni

"ExpertTop.ro", "noi", "siteul" reprezintă firma Bucovina Electro Top SRL şi serviciile oferite prin intermediul siteului www.experttop.ro. "Utilizatorul" este orice persoană fizică sau juridică ce accesează siteul expertop.ro indiferent de scop. Termenul "client" desemnează orice persoană fizică sau juridică ce a achiziţionat sau este în curs de a achiziţiona produse prin intermediul siteului experttop.ro.

Acceptare

Utilizarea acestui site, incluzând vizitarea paginilor cuprinse de către acesta precum şi achiziţionarea bunurilor şi serviciilor oferite prin intermediul său, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o notificare prealabilă.

Conţinut

Echipa noastră face eforturi permanente pentru a oferi informaţii cât mai corecte şi actualizate.Nu se garantează însă că aceste informaţii sunt întotdeauna corecte, complete şi actualizate. Specificaţiile tehnice, preţurile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fără nici o notificare prealabilă. Deasemenea, nu garantăm că accesul şi utilizarea acestui site este fără întreruperi sau erori şi nu ne asumăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

Imaginile produselor comercializate au caracter informativ şi pot conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard.

Toate promoţiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Garanţia produselor

Toate produsele comercializate prin prezentul site sunt însoţite de certificat de garanţie oferit fie de către producător fie de către societatea comercială care operează acest site. Condiţiile de garanţie sunt prezentate în detaliu pe certificatul de garanţie.

Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii în original duce la pierderea garanţiei. Nu eliberăm duplicate pentru certificate de garanţie.

Returnare produse

Produsele achiziţionate pot fi returnate conform legilor în vigoare. Produsele se pot returna în termen de 14 zile cu condiţia integrităţii acestora. Nu vor fi acceptate decât produsele ce nu prezintă zgârieturi sau defecte fizice de orice natură, care sunt însoţite de toate accesoriile, ambalajele şi eventualele sigilii intacte. Produsele returnate trebuie să fie însoţite de factură şi certificat de garanţie în original.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați secțiunea : Retur Produse

Angajament

În calitate de unic proprietar şi administrator al siteului www.experttop.ro, SC Bucovina Electro Top SRL se angajează să nu transmită datele colectate către terţi şi să le folosească exclusiv în scopul pentru care au fost colectate - efectuarea comenzilor şi comunicarea comercială privind activitatea desfăşurată prin intermediul siteului.

Detalii comandă

Comanda on-line

 1. Alegeţi produsele dorite şi adăugaţi-le în coşul de cumpărături
 2. Pentru a vizualiza produsele din coşul de cumpărături, urmaţi linkul "Coşul meu" din colţul din dreapta sus al siteului.
 3. Pentru a trimite comanda, apăsaţi butonul “Finalizează comanda” din coşul de cumpărături.
 4. Completaţi datele solicitate din pagina de finalizare comandă.
 5. După trimiterea comenzii, veţi fi sunat pentru confirmare de către operatorii noştrii de vânzări.

Comanda telefonică sau prin e-mail

Comenzile se pot face şi telefonic – la numerele specificate pe site în partea de sus a siteului sau în pagina de contact – sau prin e-mail – la adresa specificată pe site în partea stângă sau în pagina de contact.

Colectarea datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Bucovina Electro Top SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Bucovina Electro Top SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Bucovina Electro Top SRL.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Bucovina Electro Top SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa gdpr@experttop.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Bucovina Electro Top SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere societatii Bucovina Electro Top SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere societatii Bucovina Electro Top SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere societatii Bucovina Electro Top SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

Plata online

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

 1. Bucovina Electro Top SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.
 2. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele societatii Bucovina Electro Top SRL sau pe serverele Romcard SA
 3. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Email şi Spam

Nu încurajăm spam-ul şi ca atare ne angajăm să nu trimitem mesaje nesolicitate. Firma noastră poate trimite mesaje informative privind activitatea desfăşurată prin intermediul siteului experttop.ro şi a ofertelor şi promoţiilor curente. Aceste mesaje vor fi trimise exclusiv utilizatorilor înregistraţi pe acest site şi numai cu consimţământul expres al acestora.

Taxa verde

Odată cu intrarea României în Uniunea Europeană s-au impus spre adoptare o serie de măsuri menite să asigure o cât mai bună protecţie a mediului.

Astfel, taxa verde este valoarea percepută pentru colectarea şi reciclarea produsului electronic sau electrocasnic de către organizaţii abilitate şi este calculată diferit pentru fiecare dintre acestea.

Taxa verde se aplică diferit pentru fiecare categorie în parte:

 • Maşini de spălat vase/rufe, Uscătoare rufe – 15,64 RON
 • Aragazuri electrice/ Cuptoare electrice – 15,64 RON
 • Plite electrice/ Hote electrice – 8,33 RON
 • Cuptoare cu microunde – 8,33 RON
 • Sobe electrice şi radiatoare – 8,33 RON
 • Ventilatoare – 8,33 RON
 • Frigidere/ Combine frigorifice/ Congelatoare ( <250 l) – 30,22 RON
 • Frigidere/ Combine frigorifice/ Congelatoare ( >250 l) - 38,55 RON
 • AAer conditionat – 30,22 RON
 • Telefoane, IT, Televizoare şi Electronice – 6,24 RON
 • Aparate mici de bucătărie – 1,24 RON
 • Alte aparate electrocasnice - 1 RON

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.experttop.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.experttop.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.experttop.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Continuă
Căutare rapidă
Producători
Credite prin CETELEM
  tel. rate : 0747.069.901