PlăteșteContul meu
Wish ListConținutul Coșului

Modalități de livrare și taxe de transport

Livrarea Produselor

Orice comandă plasată pe ExpertTop beneficiază de transport pe întreg teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă, fără a impune o limită a valorii comenzii.

Plata

- se poate face:

  • În numerar: Plata se face în lei, integral, la livrare. Taxa pentru plata ramburs este inclusă în prețul produsului.
  • Online prin card bancar: Sunt acceptate la plata online cardurile de debit/credit emise sub siglele Visa, Mastercard, Maestro (inclusiv cele fara CVV2/CVC2-ultimele 3 cifre de pe spatele cardului de langa semnatura).
  • Online în rate fara dobanda prin intermediul cardurilor de cumparaturi emise de Raiffeisen Bank: Puteti plati in maxim 6 rate fără dobândă utilizand cardul Dvs. de cumparaturi Raiffeisen Bank.
  • Ordin de plată sau transfer/virament bancar: Plata se face în baza unei facturi proforme. Livrarea produselor se efectuează după confirmarea plăţii.


Date necesare pentru efectuarea plăţii:

SC Bucovina Electro Top SRL

Cod fiscal: RO17971008

Cont: RO66 BTRL 0610 1202 4464 27XX

Banca: Banca Transilvania Rădăuţi

În anumite situaţii, în cazul comenzilor de valoare mare şi ale produselor care se aduc la comandă, se poate solicita plata unui avans.

Durata Livrării

Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe câţiva factori foarte importanţi: intervalul orar la care a fost plasată comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenţa produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeaşi comandă, pot fi disponibile sau indisponibile) şi distanţa de livrare.

Derularea Comenzii:

  • Lansarea comenzii(telefonic, prin e-mail sau pe site) - după lansarea comenzii, veţi primi un mesaj de confirmare prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră. ExpertTop va depune toate eforturile pentru a vă onora comanda, comunicandu-vă în cel mai scurt timp posibil toate detaliile necesare;
  • Preluarea comenzilor - se face în fiecare zi lucrătoare, conform programului menţionat în pagina de contact. În mod excepţional, ExpertTop poate prelua comenzi în zilele de sărbătoare sau în cazul extinderii programului de lucru. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea sau în prima zi lucratoare;
  • Confirmarea comenzii - un reprezentant de vânzări ExpertTop, va intra în contact cu dumneavoastră şi vă va informa asupra disponibilităţii produsului;
  • Livrarea comenzii - produsul dumneavoastră va intra în procesul de livrare, imediat după confirmarea comenzii.

Modalităţi de Livrare

ExpertTop efectuează livrări prin curier rapid oriunde în ţară.

Livrarea se face în ziua urmatoare, după ce toate produsele comandate au intrat în stocul nostru şi s-au rezervat în comanda dumneavoastră.

Trasportul este asigurat de curier rapid (Fan Courier Express). Programul de livrări în Bucureşti este între orele 09:00 - 18:00, iar în ţară între orele 10:00 - 18:00.

La primirea coletului, vă rugăm verificaţi integritatea ambalajului, precum şi disponibilitatea certificatului de garanţie şi a facturii fiscale. Fără excepţie, aceste documente sunt incluse în buzunarul de plastic, aplicat pe coletul dumneavoastră.

Menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conţinutul unor colete se fac în momentul livrării direct pe AWB sau se întocmeşte un proces verbal de constatare, se refuză primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Livrarea Produselor

Produsele sunt sigilate în ambalajul original al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

Costuri de Livrare

La ExpertTop, costurile de livrare sunt aplicate uniform pentru toţi clienţii magazinului ExpertTop, indiferent de localitate şi sunt stabilite în funcţie de greutatea produsului comandat. Modalitatea de calcul a costului de livrare este următoarea:

  • 21 lei pentru primul kilogram
  •   1 leu pentru fiecare kilogram în plus

Preţurile nu includ TVA.

De exemplu, dacă produsele comandate cântăresc 30 kg, costul de livrare va fi de 62 lei (TVA inclus), adică [ primul kilogram (21 lei) + (1 leu x 29 kg) ] x 1.20 .

Condiţii Speciale


         În cazul în care localitatea unde trebuie efectuata livrarea se afla in afara ariei de acoperire a curierului,se va percepe un cost suplimentar de 0,80 lei pentru fiecare km.

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voinţa noastră sau a societăţii de curierat cum ar fi: condiţii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări ExpertTop, vă va informa şi vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.

Continuă
Căutare rapidă
Producători
Credite prin CETELEM
  tel. rate : 0747.069.901